talker
 tuleòovice
 fotoalbum
 haluze
 kto je na tuleòoch?
 telnet
 galéria
Talker [3 tulene] vznikol v 17.storočí pred naším letopočtom. No i napriek jeho veku je stále v plienkach. Vznikol ešte za čias praotca internetu - prainternetu, keđ boli pomocou prakoaxiálnych prakáblov vytvorené pralinky a pračlovek pretalkoval v priemere viac než dosť.

Talker [TTT] vznikol za účelom zvýšenia puorodnosti v našej malej republike. Ale v dnešných časoch slúži vlastne na presne to isté. Na celom talkeriku platí jedno jediné pravidlo, a to: Nieje duoležité vyhrať, ale byť najlepší. A po ňom ešte platí pár đalších nepísaných [pravidiel].

Talker troch tuleňov sa zrodil z hláv pár šialencov, ktorí si mysleli, že sa oslobodia zpod nadvlády iných talkerov, kde bola potlačovaná ich individualita, ich slobodný a duševný rast a ich tvorivá a plodná činnosť. Naivne si mysleli, že sa to zmení; vtedy boli ešte mladi, krásni, inteligentni a hlavne skromni. Dnes im ostala už len tá skromnosť a pár deformácií na duši, spuosobené spoločnosťou, školou, ženami, hudbou a internetom.

Talker je vo všeobecnosti hlúposť, pri ktorej pár ľudí vydrží presedieť celý deň, bez jedla, pitia a sexu. Pritom kecajú cez klávesnicu o haluziach alebo o svojej neperspektívnej budúcnosti s ľuďmi vzdialenými od nich viac než je zdravé a možno aj viac. Potom je i viac pravdepodobné, že sa spolu VSŽ (V Skutočnom Živote) vuobec nestretnú. Takúto možnosť si náš talker vuobec nepripúšťa. Tento globálny problém rieši [tuleňovicami]. A celkovo náš talkerík i keď sa to bude zdať nepochopitelné, preferuje živú (orálnu) komunikáciu (z úst do úst) pred chladnou elektronickou komunikáciou.